Dret Internacional Públic [102232]
Munich Gasa, Jaume
Jiménez Cortés, Claudia Cristina
Ayuso Pozo, Ana
Güell Peris, Sonnia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Public International Law
Additional title: Derecho Internacional Público
Date: 2019-20
Abstract: 1 - Entendre que el sistema internacional és cada cop més interdependent i que la llibertat estatal per adoptar normes internacionals es veu limitada per la voluntat conjunta de la resta d'Estats - Adonar-se que el dret internacional públic continua sent l'instrument necessari per a regular les relacions internacionals - Assumir que són els mateixos subjectes que fan les normes internacionals els que han de complir-les. Només excepcionalment s'imposa coactivament el respecte del dret internacional públic - Comprendre que el dret internacional públic té un nivell alt de compliment voluntari malgrat, a vegades, sembli el contrari. La raó és que s'adopta per l'interès comú dels Estats i per això es fa complir. - Atendre que una part molt significativa de les normes internes dels Estats tenen el seu origen o estan relacionades amb el dret internacional públic.
Abstract: - Entender que el sistema internacional es cada vez más interdependiente y que la libertad estatal para adoptar normas internacionales se ve limitada por la voluntad conjunta del resto de Estados - Darse cuenta de que el derecho internacional público sigue siendo el instrumento necesario para regular las 1 - Darse cuenta de que el derecho internacional público sigue siendo el instrumento necesario para regular las relaciones internacionales - Asumir que son los mismos sujetos que hacen las normas internacionales los que deben cumplirlas. Sólo excepcionalmente se impone coactivamente el respeto del derecho internacional público - Comprender que el derecho internacional público tiene un nivel alto de cumplimiento voluntario pesar, a veces, parezca lo contrario. La razón es que se adopta por el interés común de los Estados y por ello se hace cumplir. - Entender que una parte muy significativa de las normas internas de los Estados tienen su origen o están relacionadas con el derecho internacional público.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Dret [2500786]
Study plan: Grau en Dret [949]Català
6 p, 108.3 KB

Anglès
7 p, 109.4 KB

Castellà
7 p, 108.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-12-22   Favorit i Compartir