Prototipatge de Sistemes Encastats [102792]
Montón Macián, Màrius
Velasco González, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Prototipado de Sistemas Empotrados
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura forma part de la matèria de Disseny de sistemes de còmput orientat a aplicacions. Dins d'aquest àmbit es fa una valoració de les alternatives tecnològiques per a la implementació d'aquests sistemes, dedicant una part específicament a les solucions basades en FPGA. Els objectius de l'assignatura són els següents: Assolir una visió global del procés de prototipatge, entenent la seva utilitat i necessitat. Conèixer les alternatives tecnològiques pel prototipatge de sistemes encastats. Aprendre a implementar màquines d'estats a partir dels grafs que les defineixen. Aprendre a descriure circuits lògics digitals amb un llenguatge descripció de hardware. Fer servir un llenguatge de descripció de hardware per a prototipar sistemes encastats sobre FPGAs. Desenvolupar el prototipus d'un sistema encastat basat en un microcontrolador. Aprendre els conceptes bàsics en el tractament del temps real i de l'ús de RTOS (Real-Time Operating 1 Aprendre els conceptes bàsics en el tractament del temps real i de l'ús de RTOS (Real-Time Operating System) en sistemes encastats. Ser capaç d'avaluar les prestacions d'un sistema encastat. Conèixer les bases de la verificació de sistemes encastats. Saber què són els sistemes MPsoc i NOC i conèixer les seves possibilitats.
Resumen: Esta asignatura forma parte de la materia de diseño de sistemas de cómputo orientado a aplicaciones. Dentro de este ámbito se hace una valoración de las alternativas tecnologicas para la implementación de estos sistemas, dedicando una parte específicamente a las soluciones basadas en FPGA. Los objectivos de la asignatura son los siguientes: Conseguir una visión global del proceso de prototipado, entendiendo su utilidad y necesidad. Conocer las alternativas tecnológicas para el prototipado de sistemas embedidos. Aprender a implementar máquinas de estado a partir de los grafos que las definen. Aprender a describir circuitos lógicos digitales con un lenguage de descripción de hardware. Usar un lenguage de descripción de hardware para prototipar sistemas embedidos sobre FPGAs. Aprender los conceptos básicos en el tratamiento de tiempo real i del uso de RTOS en sistemas embedidos. Ser capaz de evaluar las prestaciones de un sistema embedido. Conocer las bases de la verificación de sistemas embedidos. Saber qué son los sistemas MPSoC y NoC y conocer sus posibilidades.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Grau en Enginyeria Informàtica [958]Català
6 p, 125.6 KB

Castellà
5 p, 123.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir