Psiquiatria [102941]
Ramos Quiroga, José Antonio
Álvarez Martínez, Enric
Casas Brugué, Miguel
Palao Vidal, Diego José
Rodriguez Urrutia, Amanda
Collazos Sanchez, Francisco
Grau Lopez, Lara
Lusilla Palacios, Maria Pilar
Pablo Rabasso, Joan de
Navarro Sanchís, José Antonio
Parramón Puig, Gemma
Salavert Pérez, Josep
Ferrer Vinardel, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Psychiatry
Additional title: Psiquiatría
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura de Psiquiatria que s'imparteix al alumnes de Pre-grau de 5è curs té el context de formació en els aspectes bàsics de la Psiquiatria i la Salut Mental que tot metge ha de conèixer per la correcta pràctica de la medicina, independentment de l'especialitat final que realitzi l'estudiant. _ Reconèixer, diagnosticar i orientar el maneig dels problemes mentals. 1 _ Reconèixer, diagnosticar i orientar el maneig dels problemes mentals. _ Conèixer la semiologia i la tècnica de l'exploració psicopatològica que permeti reconèixer les principals síndromes psiquiàtriques. _ Conèixer les bases de la relació entre salut i ambient. _ Conèixer els fonaments biològics, psicològics i socials dels trastorns de la personalitat i la conducta anormal. _ Reconèixer, diagnosticar i orientar el maneig dels trastorns psiquiàtrics. _ Conèixer els fonaments del tractament psicològic. _ Saber realitzar una anamnesi psiquiàtrica completa, centrada en el pacient i orientada a les diferents psicopatologies, interpretant el seu significat. _ Conèixer els principals grups de fàrmacs, dosis, vies d'administració i farmacocinètica, les seves interaccions i efectes adversos, i prescripció i farmacovigilància.
Abstract: La asignatura de Psiquiatría que se imparte a los alumnos de pre-grado de 5º curso tiene el contexto de formación en los aspectos básicos de la Psiquiatría y la Salud Mental que todo médico tiene que conocer para la correcta práctica de la medicina, independientemente de la especialidad final que realice el estudiante. _ Reconocer, diagnosticar y orientar el manejo de los problemas mentales. 1 _ Conocer la semiología y la técnica de la exploración psicopatológica que permita reconocer los principales síndromes psiquiátricos. _ Conocer las bases de la relación entre salud y ambiente. _ Conocer los fundamentos biológicos, psicológicos y sociales de los trastornos de la personalidad y la conducta anormal. _ Reconocer, diagnosticar y orientar el manejo de los trastornos psiquiátricos. _ Conocer los fundamentos del tratamiento psicológico. _ Saber realizar una anamnesis psiquiátrica completa, centrada en el paciente y orientada a las diferentes psicopatologías, interpretando su significado. _ Conocer los principales grupos de fármacos, dosis, vías de administración y farmacocinética, sus interacciones y efectos adversos, y prescripción y farmacovigilancia.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Medicina [2502442]
Study plan: Grau en Medicina [1192]Català
10 p, 120.1 KB

Anglès
11 p, 120.0 KB

Castellà
10 p, 119.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2022-02-04   Favorit i Compartir