Valoració i Diagnòstic Fisioterapèutic en Neurologia [102997]
Cervantes Estrada, Maria Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Physiotherapeutic Evaluation and Diagnosis in Neurology
Additional title: Valoración y Diagnóstico Fisioterapéutico en Neurología
Date: 2019-20
Abstract: Aprofundir en el coneixement i entrenament de les habilitats clíniques diàries relacionades amb la valoració i el diagnòstic fisioterapèutic en neurologia, sent capaç de: Valorar les principals deficiències sensorials i motrius, les limitacions en l'activitat i les restriccions en la participació dels pacients amb condicions de salut neurològiques. Aplicar les escales estandarditzades més utilitzades en neurologia. Realitzar una història clínica que permeti: 1 - Planificar un tractament individualitzat pel pacient neurològic segons la seva fase evolutiva - Establir uns objectius a curt i llarg terme - Valorar l'evolució Familiaritzar-se amb les valoracions realitzades per altres especialistes dins de l'equip de Neurorehabilitació.
Abstract: Profundizar en el conocimiento y entrenamiento de las habilidades clínicas diarias relacionadas con la valoración y el diagnóstico fisioterapéutico en neurología, siendo capaz de: Valorar las principales deficiencias sensoriales y motrices, las limitaciones en la actividad y las restricciones en la participación de los pacientes con condiciones de salud neurológicas. Aplicar las escalas estandarizadas más utilizadas en neurología. Realizar una historia clínica que permita: - Planificar un tratamiento individualizado para el paciente neurológico según su fase evolutiva - Establecer unos objetivos a corto y largo plazo 1 - Establecer unos objetivos a corto y largo plazo - Valorar la evolución Familiarizarse con las valoraciones realizadas por otros especialistas dentro del equipo de Neurorehabilitación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Fisioteràpia [2500892]
Study plan: Grau en Fisioteràpia [961]Català
5 p, 107.7 KB

Anglès
5 p, 105.6 KB

Castellà
5 p, 106.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-10-04   Favorit i Compartir