Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726]
Ripolles Avila, Carolina
González Rivas, Fabián
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Food, Hygiene and Food Safety
Títol variant: Alimentación, Higiene y Seguridad Alimentaria
Data: 2019-20
Resum: Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. 3. Conèixer i entendre els processos i tècniques que permeten conservar els aliments. 4. Conèixer i comprendre els conceptes i premisses bàsiques dins de l'àmbit de la higiene i seguretat alimentària. 5. Identificar els principals perills biòtics I abiòtics que poden vehicular-se a través de la cadena alimentaria. 6. Conèixer els orígens dels processos de transmissió alimentària, la seva epidemiologia i els factors contribuents. 7. Analitzar i identificar els principals factors contribuents en els brots de toxinfeccions alimentàries. 8. Comprendre la importància de la neteja i desinfecció en la reducció dels riscos d'origen alimentari. 9. Dissenyar I implementar sistemes de control i prevenció en seguretat alimentaria. 10. Dissenyar i aplicar els sistemes d'autocontrol (APPCC) en els establiments dedicats a la restauració col·lectiva.
Resum: En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. 3. Conocer y entender los procesos y técnicas que permiten conservar los alimentos. 4. Conocer y comprender los conceptos y premisas básicas dentro del ámbito de la higiene y seguridad alimentaria. 5. Identificar los principales peligros bióticos y abióticos que pueden vehicularse a través de la cadena alimentaria. 6. Conocer los orígenes de los procesos de transmisión de toxiinfecciones alimentarias, su epidemiología y los factores contribuyentes. 7. Analizar e identificar los principales factores contribuyentes en los brotes de toxiinfecciones alimentarias. 8. Comprender la importancia de la limpieza y desinfección en la reducción de los riesgos de origen alimentario. 9. Diseñar e implementar sistemas de control y prevención en seguridad alimentaria. 10. Diseñar y aplicar los sistemas de autocontrol (APPCC) en los establecimientos dedicados a la restauración colectiva.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]Català
5 p, 108.4 KB

Anglès
5 p, 108.1 KB

Castellà
5 p, 108.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-09-09   Favorit i Compartir