Treball de Final de Grau [104093]
Muntanyola Saura, Dafne
Casademunt Monfort, Alexandre
Tarabini-Castellani Clemente, Aina
Izquierdo Brichs, Ferran
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Bachelor's Degree Final Project
Additional title: Trabajo de Fin de Grado
Date: 2019-20
Abstract: El Treball de Fi de Grau és una assignatura obligatòria de 12 crèdits ECTS que consisteix en realitzar i presentar públicament un treball teòric, de recerca o aplicat. L'objectiu pedagògic de la realització del Treball de Fi de Grau és desenvolupar el conjunt de les competències de la titulació, que han de donar eines tant per a continuar altres estudis com per exercir la professió. Fonamentalment, el TFG requereix el treball autònom de cada estudiant, amb el suport d'unes hores de tutorització, per tal d'elaborar un treball sota el seguiment d'un supervisor/a i preparar una presentació oral davant d'un tribunal nomenat per la Facultat.
Abstract: El Trabajo de Fin de Grado es una asignatura obligatoria de 12 créditos ECTS que consiste en realizar y presentar públicamente un trabajo teórico, de investigación o aplicado. El objetivo pedagógico de la realización del Trabajo de Fin de Grado es desarrollar el conjunto de las competencias de la titulación, que deben dar herramientas tanto para continuar otros estudios como para ejercer la profesión. El TFG requiere el trabajo autónomo de cada estudiante, con el apoyo de unas horas de tutorización, con el fin de elaborar un trabajo bajo el seguimiento de un supervisor/a y preparar una presentación oral ante un tribunal nombrado por la Facultad.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Ciència política i gestió pública [2500259]
Study plan: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362]Català
4 p, 99.3 KB

Anglès
4 p, 99.3 KB

Castellà
4 p, 99.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-02-06   Favorit i Compartir