Circuits Electrònics de Potència [102731]
Flores Gual, David
Crespo Yepes, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Electronic Power Circuits
Títol variant: Circuitos Electrónicos de Potencia
Data: 2019-20
Resum: ELs objectius de l'assignatura són els següents: 1. Comprendre la metodologia d'anàlisi de circuits de potència basada en la identificació del corrent en cada component a cada instant de temps. 2. Saber les característiques bàsiques dels dos modes de transport de l'energia elèctrica: AC i DC. 3. Assolir la competència mínima en l'anàlisi del flux d'energia elèctrica en un sistema de potència. 4. Saber el mode d'operació dels diferents dispositius semiconductos de potència: transistors MOS, díodes, BJTs, tiristors i IGBTs. 1 5. Aprendre les característiques estàtiques i dinàmiques de cadascun dels dispositius semiconductors de potència i ser capaç de seleccionar el component adequat en cada aplicació. 6. Comprendre les característiques elèctriques i tecnològiques dels elements passius (resistències, condensadors i bobines) i saber la seva funció en un circuit de potència. 7. Analitzar les topologies bàsiques de convertidors AC/DC i DC/DC. 8. Saber el funcionament i la utilitat dels transformadors. 9. Assolir les habilitats mínimes en el tractament del calor en circuits i sistmes de potència.
Resum: Los objetivos de la asignatura son los siguientes: 1. Comprender la metodología de análisis de circuitos de potencia basada en la identi de la corriente en cada componente en cada instante de tiempo. 2. Saber las características básicas de los dos modos de transporte de la energía eléc 3. Alcanzar la competencia mínima en el análisis del flujo de energía eléctrica en un s 1 3. Alcanzar la competencia mínima en el análisis del flujo de energía eléctrica en un s 4. Saber el modo de operación de los diferentes dispositivos semiconductos de poten transistores MOS, diodos, BJTs, tiristores y IGBTs. 5. Aprender las características estáticas y dinámicas de cada uno de los dispositivos semiconductores de potencia y ser capaz de seleccionar el componente adecuado en cada aplicación. 6. Comprender las características eléctricas y tecnológicas de los elementos pasivos (resistencias, condensadores y bobinas) y saber su función en un circuito de potencia. 7. Analizar las topologías básicas de convertidores AC / DC y DC / DC. 8. Saber el funcionamiento y la utilidad de los transformadores. 9. Alcanzar las habilidades mínimas en el tratamiento del calor en circuitos y sistma d.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Enginyeria Electrònica de Telecomunicació [2500895]
Pla d'estudis: Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació [957]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 100.3 KB

Anglès
4 p, 99.6 KB

Castellà
4 p, 99.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-09-15



   Favorit i Compartir