Pràcticum [101036]
Gómez-Gras, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Practicum
Títol variant: Prácticum
Data: 2019-20
Resum: Les pràctiques acadèmiques externes o Pràcticum constitueixen una activitat de naturalesa formativa realitzada pels estudiants universitaris i supervisada per les Universitats i el seu objetiu es permetre'ls aplicar i complementar els coneixements adquiritss en la seva formació acadèmica, afavorint l'adquisició de competèncias que els preparin pel exercici d'activitats professionals i facilitin la seva empleabilitat. Amb la realització de l'assignatura es pretenen assolir els següents objectius: a) Contribuir a la formació integral dels estudiants complementant el seu aprenentage teòric i pràctic. b) Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional en que els estudiants hauran de treballar, contrastant i aplicant els coneixements adquirits. c) Afavorir el desenvolupament de competèncias tècniques, metodològiques, personals i participatives. d) Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció en el mercat de treball i millori la seva empleabilitat futura. L'assignatura té com a objectiu principal apropar l'estudiant del Grau de Geologia a la realitat laboral i preten que els alumnes desenvolupin una activitat fora de les instal·lacions de la UAB i puguin portar a terme projectes pràctics a nivell empresarial o d'I+D. L'adquisició de fonaments teòrics i experimentals ha de permetre a l'estudiant del grau de Geologia poder desenvolupar una carrera professional a partir dels coneixements obtinguts. Cursant aquesta assignatura l'estudiant podrà contrastar els coneixements teòrico-pràctics adquirits en els estudis de Grau amb les necessitats de la vida professional i tindrà l'oportunitat de treballar en equips interdisciplinaris. 1 Com a objectiu final, les pràctiques pretenen ser una possible via d'inserció laboral pels estudiants del darrer curs del grau.
Resum: Las prácticas académicas externas o Pràcticum constituyen una actividad de naturaleza formativa realizada por los estudiantes universitarios y supervisada por las Universidades y su objetivo es permitirles aplicar y complementar los conocimientos adquiridos en su formación académica, favoreciendo la adquisición de competencias que los preparen para el ejercicio de actividades profesionales y faciliten su empleabilidad. Con la realización de la asignatura se pretenden alcanzar los siguientes objetivos: a) Contribuir a la formación integral de los estudiantes complementando su aprendizaje teórico y práctico. b) Facilitar el conocimiento de la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional en que los estudiantes habrán de trabajar, contrastando y aplicando los conocimientos adquiridos. c) Favorecer el desarrollo de competencias técnicas, metodológicas, personales y participativas. d) Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción en el mercado laboral y mejore su empleabilidad futura. La asignatura tiene como objetivo principal acercar al estudiante del Grado de Geología a la realidad laboral y pretende que los alumnos desarrollen una actividad fuera de las instalaciones de la UAB i puedan llevar a cabo proyectos prácticos a nivel empresarial o de I+D. La adquisición de fundamentos teóricos y experimentales ha de permitir al estudiante del grado de Geología poder desarrollar una carrera profesional a partir de los conocimientos obtenidos. Cursando esta asignatura el estudiante podrá contrastar los conocimientos teórico-prácticos adquiridos en los estudios de Grado con las necesidades de la vida profesional y tendrá la oportunidad de trabajar en equipos interdisciplinarios. Como objetivo final, la realización de las prácticas externas pretendeser una posible vía de inserción laboral 1 Como objetivo final, la realización de las prácticas externas pretendeser una posible vía de inserción laboral para los estudiantes del último curso del Grado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Geologia [2500254]
Pla d'estudis: Grau en Geologia [817]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
5 p, 105.6 KB

Anglès
4 p, 102.4 KB

Castellà
5 p, 103.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir