Pràctiques Professionals i de Recerca [42906]
Ferrer, Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Professional and Research Practicals
Títol variant: Prácticas Profesionales y de Investigación
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu del mòdul de pràctiques professionals i d'investigació és la integració de l'estudiant en un entorn d'investigació i/o professional per tal que apliqui les seves competències específiques i desenvolupar-ne i/o adquirir-ne de transversals en grups de recerca propis de la UAB o d'altres institucions i/o en diferents empreses del sector biotecnològic. De les 25 places d'alumnes de màster, se'n reserven un màxim de 10 a la realització de pràctiques professionals en empreses. La selecció dels candidats serà en base a seu CV. La planificació i coordinació d'aquest mòdul està centralitzat per dos coordinadors, un encarregat de realitzar l'assignació dels alumnes a les empreses i l'altre encarregat de realitzar l'assignació dels alumnes en laboratoris d'investigació d'universitats o centres de recerca. Tant les empreses com els laboratoris de recerca tindran un perfil en Biotecnologia i principalment en la temàtica associada al màster. En els darrers anys, les empreses i institucions que han acollit estudiants del màster en Biotecnologia Avançada han estat els següents, entre d'altres: Almirall. http://www. almirall. es/webcorp2/cda/index. jsp?langSuscripcion=1 Inkemia/IUCT. http://www. inkemia. com/ Bioingenium. http://www. bioingenium. net/ Biokit. http://www. biokit. com/ Esteve. http://www. esteve. es/EsteveFront/EST. do Grífols. http://www. grifols. com/portal/en/grifols/home Corbion. http://www. corbion. com/about-corbion/contact/europe Leitat. http://www. leitat. org/castellano/. Lipotec. http://www. lipotec. com/. Ordesa. http://www. ordesa. es/. Vytrus Biotech. http://www. vytrus. com/ ICN2 (Institut Català de Nanotecnologia). http://icn2. cat/en/ ICMAB (Institut de Ciència de Materials de Barcelona). http://icmab. es/ IGTP (Institut de Recerca Germans Trias i Pujol). http://www. germanstrias. org/.
Resum: El objetivo del módulo de prácticas profesionales y de investigación es que el estudiante se integre en un entorno de investigación y/o profesional para aplicar sus competencias específicas y desarrollar y/o adquirir competencias transversales en grupos de investigación propios de la UAB o de otras instituciones y/o en diferentes empresas del sector biotecnológico. De las 25 plazas de alumnos de máster se reservan un máximo de 10 a la realización de prácticas en empresas profesionales. La selección de los candidatos será en base a su CV. La planificación y coordinación de este módulo viene centralizado por dos coordinadores, uno encargado de realizar la asignación de los alumnos en las empresas y otro en los laboratorios de investigación de universidades o centros de investigación. Tanto las empresas como los laboratorios de investigación tendrán un perfil en Biotecnología y principalmente en la temática asociada al máster. En estos últimos años las empresas que han acogido estudiantes del máster de Biotecnología Avanzada han sido: Almirall. http://www. almirall. es/webcorp2/cda/index. jsp?langSuscripcion=1 Inkemia/IUCT. http://www. inkemia. com/ Bioingenium. http://www. bioingenium. net/ Biokit. http://www. biokit. com/ Esteve. http://www. esteve. es/EsteveFront/EST. do Grífols. http://www. grifols. com/portal/en/grifols/home Corbion. http://www. corbion. com/about-corbion/contact/europe Leitat. http://www. leitat. org/castellano/. Lipotec. http://www. lipotec. com/. Ordesa. http://www. ordesa. es/. Vytrus Biotech (antes Phyture Biotech). http://www. vytrus. com/ ICN2 (Institut Català de Nanotecnologia). http://icn2. cat/en/ ICMAB (Institut de Ciència de Materials de Barcelona). http://icmab. es/ IGTP (Institut de Recerca Germans Trias i Pujol). http://www. germanstrias. org/.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Biotecnologia Avançada [4313772]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Biotecnologia Avançada [1154]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
3 p, 101.7 KB

Anglès
3 p, 100.8 KB

Castellà
3 p, 101.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir