Pràctiques Professionals [42989]
Sainz Gsell, Nora
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: Professional Work Experience
Títol variant: Prácticas Profesionales
Data: 2019-20
Resum: El currículum del Màster Universitari en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament contempla la possibilitat de realitzar un mòdul optatiu corresponent a Pràctiques professionals de 10 crèdits ECTS. Les Pràctiques professionals consisteixen en una estada en una organització, institució o empresa amb que la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia ha signat un conveni de col·laboració. La finalitat d'aquestes pràctiques és tant formativa com de caràcter professional. Les pràctiques professionals en centres de treball constitueixen una oferta de formació on l'alumnat exercita formes d'aprenentatge diferents de les activitats formatives habituals. El seu principal objectiu és facilitar el desenvolupament d'habilitats pràctiques i aplicació de coneixements dels alumnes. Per a aquests propòsits es busca generar acords amb institucions dels àmbits de les relacions internacionals, seguretat i desenvolupament propis del màster perquè els alumnes del programa puguin participar en les activitats habituals de treball de les institucions ja sigui participant en una unitat o àrea específica de la institució d'acollida o en un projecte específic.
Resum: El currículo del Master Universitario en Relaciones Internacionales, Seguridad y Desarrollo contempla la posibilidad de realizar un módulo optativo correspondiente al prácticum profesional de 10 créditos ECTS. El prácticum consiste en una estancia en una organización, institución o empresa con la que la Facultad de Ciencias Políticas y de Sociología ha firmado un convenio de colaboración. La finalidad de este prácticum es tanto formativa como de carácter profesional. Las prácticas profesionales en centros de trabajo constituyen una oferta de formación donde el alumnado ejercita formas de aprendizaje distintas a las actividades formativas habituales. Su principal objetivo es facilitar el desarrollo de habilidades prácticas y aplicación de conocimientos por parte del alumnado. Para estos propósitos se busca generar acuerdos con instituciones de los ámbitos de las relaciones internacionales, seguridad y desarrollo propios del máster para que el alumnado del programa pueda participar en las actividades habituales de trabajo de las instituciones ya sea en una unidad o área específica de la institución de acogida o en un proyecto específico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament [4313800]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament [1180]Català
3 p, 96.0 KB

Anglès
3 p, 96.0 KB

Castellà
3 p, 95.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir