Treball de Fi de Màster [43170]
Muñoz Justicia, Juan Manuel
Pallarés Parejo, Susana
Feliu i Samuel-Lajeunesse, Joel
Pellicer Cardona, Isabel
Fernandez Llano, Cesar Luis
Carracedo Gil, Irene
Serrano González, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Master's Dissertation
Additional title: Trabajo de Fin de Máster
Date: 2019-20
Abstract: El Treball Final de Màster té com objectiu principal avaluar la integració de les competències professionals adquirides en el Màster. Es un treball continuat i supervisat durant la seva desenvolupament. L'estudiant treballarà de forma autònoma (131 hores de treball) per això és important tenir clares les instruccions per a la supervisió y l'avaluació (veure manual del TFM a l'aula virtual). Els temes sobre els que realitzar el TFM, s'acordaran amb els tutors dels centres de pràctiques i/o amb els tutors acadèmics.
Abstract: El Trabajo de Fin de Máster (TFM) tiene como objetivo principal evaluar la integración de las competencias profesionales adquiridas en el Máster. Es un trabajo continuado y supervisado a lo largo de su desarrollo. El estudiante trabajará de forma autónoma (131 horas de trabajo) por lo que es importante tener claras las instrucciones para la supervisión y evaluación (ver manual del TFM en el aula virtual). Los temas sobre los que poder realizar el TFM, se acordarán con los centros de prácticas y/o con los tutores académicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [4313788]
Study plan: Màster Universitari en Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [1181]Català
4 p, 104.1 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
4 p, 103.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2021-12-20   Favorit i Compartir