Treball de Fi de Màster [43170]
Muñoz Justicia, Juan Manuel
Pallarés Parejo, Susana
Feliu Samuel Lajeunesse, Joel
Pellicer Cardona, Isabel
Fernandez Llano, Cesar Luis
Carracedo Gil, Irene
Serrano González, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Master's Dissertation
Additional title: Trabajo de Fin de Máster
Date: 2019-20
Abstract: El Treball Final de Màster té com objectiu principal avaluar la integració de les competències professionals adquirides en el Màster. Es un treball continuat i supervisat durant la seva desenvolupament. L'estudiant treballarà de forma autònoma (131 hores de treball) per això és important tenir clares les instruccions per a la supervisió y l'avaluació (veure manual del TFM a l'aula virtual). Els temes sobre els que realitzar el TFM, s'acordaran amb els tutors dels centres de pràctiques i/o amb els tutors acadèmics.
Abstract: El Trabajo de Fin de Máster (TFM) tiene como objetivo principal evaluar la integración de las competencias profesionales adquiridas en el Máster. Es un trabajo continuado y supervisado a lo largo de su desarrollo. El estudiante trabajará de forma autónoma (131 horas de trabajo) por lo que es importante tener claras las instrucciones para la supervisión y evaluación (ver manual del TFM en el aula virtual). Los temas sobre los que poder realizar el TFM, se acordarán con los centros de prácticas y/o con los tutores académicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [4313788]
Study plan: Màster Universitari en Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [1181]Català
4 p, 104.1 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
4 p, 103.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir