Treball de Final de Màster [43790]
Masferrer Llabinés, Núria

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: El Mòdul de Treball final de màster (TFM) comporta la realització d'un projecte, un estudi, una memòria o un treball en què s'apliquin i es desenvolupin els coneixements, les capacitats, les competències i les habilitats adquirits en els estudis universitaris del màster. La realització del TFM persegueix aprofundir en el coneixement de tots els continguts desenvolupats en el Màster a partir de la seva aplicació pràctica alhora de motivar el / la estudiant a contribuir amb el teixit productiu de la societat ja sigui mitjançant l'estudi de viabilitat de una activitat econòmica en el sector esportiu, ja sigui mitjançant un treball de recerca. En concret els objectius a nivell formatiu són: • Posar a prova els coneixements i competències adquirides i / o desenvolupades per l'estudiant / a al llarg del màster, fomentant la seva capacitat per resoldre problemes. • Integrar tota la formació d'aprenentatge vital de l'estudiant que l'ajudi a dirigir el seu projecte de vida personal i professional. • Desenvolupar competències transversals i específiques, posant èmfasi en la formació global. • Possibilitar que el mòdul sigui un espai d'intersecció entre el món acadèmic i el món laboral, on es dóna l'inici de la socialització en escenaris reals. • Promoure la reflexió sobre la incidència en el perfil professional. • Aprendre a planificar i autogestionar el disseny i execució d'un projecte, dimensionat adequadament objectius a partir dels recursos disponibles (tant personals, com de temps, al mercat, etc. ). • Facilitar que el mòdul sigui un espai de reflexió personal i col·lectiva.
Resum: El Módulo de Trabajo final de máster (TFM) comporta la realización de un proyecto, un estudio, una memoria o un trabajo en el que se apliquen y se desarrollen los conocimientos, las capacidades, las competencias y las habilidades adquiridos en los estudios universitarios del máster. La realización del TFM persigue profundizar en el conocimiento de todos los contenidos desarrollados en el Master a partir de su aplicación práctica a la vez que motivar al/a la estudiante a contribuir con el tejido productivo de la sociedad ya sea mediante el estudio de viabilidad de una actividad económica en el sector deportivo, ya sea mediante un trabajo de investigación. En concreto los objetivos a nivel formativo son: Poner a prueba los conocimientos y competencias adquiridas y/o desarrolladas por el /la estudiante a lo largo del máster, fomentando su capacidad para resolver problemas. Integrar toda la formación de aprendizaje vital del estudiante que le ayude a dirigir su proyecto de vida personal y profesional. Desarrollar competencias transversales y específicas, poniendo énfasis en la formación global. Posibilitar que el módulo sea un espacio de intersección entre el mundo académico y el mundo laboral, donde se da el inicio de la socialización en escenarios reales. Promover la reflexión sobre la incidencia en el perfil profesional. Aprender a planificar y autogestionar el diseño y ejecución de un proyecto, dimensionado adecuadamente objetivos a partir de los recursos disponibles (tanto personales, como de tiempo, en el mercado, etc. ). Facilitar que el módulo sea un espacio de reflexión personal y colectiva.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Esportiva / Sport Management [4316022]Català
4 p, 106.5 KB

Anglès
4 p, 105.5 KB

Castellà
5 p, 108.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir