Pràctiques Externes [43826]
Masferrer Llabinés, Núria

Títol variant: Internship
Títol variant: Prácticas Externas
Data: 2019-20
Resum: Les Pràctiques Externes tenen com a objectiu: Donar l'oportunitat a l'estudiant de transferir tant els coneixements teòrics com els continguts pràctics estudiats i de incorporar-se al món professional en finalitzar el programa amb un mínim d'experiència. Permetre que les entitats col·labores en la formació de futurs professionals, contribueixin a introduir amb realisme els coneixements que el desenvolupament de tasques exigeix a la formació dels estudiants. Realitzar accions formatives desenvolupades per un estudiant en el si de qualsevol entitat pública o privada, nacional o internacional relacionades amb el món esportiu, amb l'objectiu d'aplicar i complementar la formació adquirida, Apropar a l'estudiant a la realitat empresarial en què exercirà l'activitat com a professional Ajudar a l'estudiant al desenvolupament de competències que afavoreixin la seva incorporació al mercat de treball. Si les pràctiques es realitzen fora de l'estat espanyol l'estudiant haurà de contractar una assegurança de pràctiques i responsabilitat civil que li cobreixi tota l'estada de pràctiques. Aquesta assegurança s'ha de trametre al departament de pràctiques dues setmanes abans de la data d'inici de les pràctiques per a la seva corresponent validació. Així mateix tots els convenis de pràctiques han de contenir una signatura digital oficial tant de l'estudiant com de l'empresa col·laboradora.
Resum: Las Prácticas Externas tienen como objetivo: Dar la oportunidad al estudiante de transferir tanto los conocimientos teóricos como los contenidos prácticos estudiados y de incorporarse al mundo profesional al finalizar el programa con un mínimo de experiencia. Permitir que las entidades colaboras en la formación de futuros profesionales, contribuyan a introducir con realismo los conocimientos que el desarrollo de tareas exige en la formación de los estudiantes. Realizar acciones formativas desarrolladas por un estudiante en el seno de cualquier entidad pública o privada, nacional o internacional relacionadas con el mundo deportivo, con el objetivo de aplicar y complementar la formación adquirida, Acercar al estudiante a la realidad empresarial en la que ejercerá la actividad como profesional Ayudar al estudiante al desarrollo de competencias que favorezcan su incorporación al mercado de trabajo. Si las prácticas se realizan fuera del estado español el estudiante deberá contratar un seguro de prácticas y responsabilidad civil que le cubra toda la estancia de prácticas. Dicho seguro debe enviarse al departamento de prácticas dos semanas antes de la fecha de inicio de las prácticas para su correspondiente validación. Asimismo todos los convenios de prácticas deben contener una firma digital oficial tanto del estudiante como de la empresa colaboradora.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Esportiva / Sport Management [4316022]Català
3 p, 98.2 KB

Anglès
3 p, 97.6 KB

Castellà
3 p, 97.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir