Mock Conference [43980]
Arumí Ribas, Marta
Stampa García-Ormaechea, Maria Guiomar
Rovira Jacquet, Frederic
Pearce Neermann, Maria
Guardiola Criach, Susagna
Garcia Crecente, Maria Pilar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Fecha: 2019-20
Resumen: -Recrear situacions de conferències reals en les quals els estudiants poden familiaritzar-se amb tots els procediments dels diferents tipus de conferències. -Practicar la interpretació de conferències en les modalitats de consecutiva i simultània davant d'un públic real. -Aprendre a documentar i preparar la terminologia dels temes a abordar. -Aprendre a preparar i a oferir serveis d'interpretació de conferències. -Desenvolupar habilitats organitzatives i de lideratge d'equips d'interpretació.
Resumen: -Recrear situaciones de conferencias reales en las que los estudiantes puedan familiarizarse con todos los procedimientos de los diferentes tipos de conferencias. -Practicar la interpretación de conferencias en las modalidades de consecutiva y simultánea frente a un público real. -Aprender a documentarse y a preparar la terminología propia de las temáticas que se abordarán. -Aprender a preparar y a prestar servicios de interpretación de conferencias. -Desarrollar competencias de organización y liderazgo de equipos de interpretación.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Interpretació de Conferències [4316479]
Plan de estudios: Màster Universitari en Interpretació de Conferències [1399]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.6 KB

Anglès
5 p, 106.4 KB

Castellà
5 p, 105.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2023-02-22



   Favorit i Compartir