Treball de Final de Màster [44176]
Abril-Sellarés, María

Títol variant: Master's Degree Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul es demostrar que l'alumne domina els conceptes i instruments teòrics i metodològics apropiats per realitzar una recerca pròpia i en profunditat sobre el tema escollit relacionat amb el sector turístic cultural i demostrar que pot investigar en un futur i/o ser capaç d'atendre a les necessitats que el sector cultural turístic pugui tenir en la gestió i creació dels seus continguts.
Resum: El objetivo de este módulo es demostrar que el alumno domina los conceptos e instrumentos teóricos y metodológicos apropiados para realizar una investigación propia y en profundidad sobre el tema elegido relacionado con el sector turístico cultural y demostrar que puede investigar en un futuro y/o ser capaz de atender a las necesidades que el sector cultural turístico pueda tener en la gestión y creación de sus contenidos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Turística del Patrimoni Cultural [4316837]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 100.1 KB

Anglès
3 p, 99.4 KB

Castellà
4 p, 100.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir