Com formar ciutadans crítics? : Alfabetització informacional i mediàtica
Recoder, Maria Josep, ed.

Publicació: Bellaterra: Institut de la Comunicació (InCom-UAB), 2019
Descripció: 195 pag.
Resum: Els mitjans de comunicació de proximitat, el sistema bibliotecari i les universitats, a més dels centres escolars, tenen la responsabilitat de formar ciutadans crítics, capaços d'informar-se i distingir les fake news, al llarg de tota la vida, per mitjà de l'alfabetització informacional i mediàtica, com defensa la UNESCO des de fa dècades. Bibliotecaris, periodistes i investigadors reflexionen sobre la AMI (MIL) en aquest llibre.
Nota: Recull de les ponències presentades a la Jornada sobre Alfabetització Informacional i Mediàtica per una ciutadania crítica, celebrada a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB el 30 de novembre de 2018 amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: eBooks de l'InCom-UAB ; 18
Document: Llibre
Matèria: Alfabetització informacional i mediàtica ; Catalunya ; Mitjans de proximitat ; Biblioteques
ISBN: 978-84-120344-3-1



195 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2019-09-11, darrera modificació el 2022-11-18



   Favorit i Compartir