Apolítics o ignorants? Estudi sobre el coneixement polític dels i les joves de Badalona
Pérez Díaz, Blanca
Cara Ibar, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: ¿Apolíticos o ignorantes? Estudio sobre el conocimiento político de los y las jóvenes de Badalona
Título variante: Apolitical or ignorant? Study on the political knowledge of the young people from Badalona
Fecha: 2019
Descripción: 85 pag.
Resumen: L'objecte d'aquesta investigació és el coneixement polític dels i les joves d'entre 20 i 24 anys de Badalona, a través de l'estudi de tres sistemes: polític, educatiu i mitjans de comunicació. Es realitza una aproximació a la teoria funcionalista de manera teòrica, a partir de l'estudi de diversos/es autors/es, i de manera pràctica mitjançant la hibridació d'entrevistes a caps de comunicació política i enquestes a professors/es i a joves.
Resumen: El objeto de esta investigación es el conocimiento político de los y las jóvenes de entre 20 y 24 años de Badalona, a través del estudio de tres sistemas: político, educativo y medios de comunicación. Se realiza una aproximación a la teoría funcionalista de manera teórica, a partir del estudio de varios/as autores/as, y de manera práctica mediante la hibridación de entrevistas a jefes de comunicación política y encuestas a profesores/as y a jóvenes.
Resumen: The object of this research is the political knowledge of young people from Badalona aged between 20 and 24, through the study of three systems: the political system, the educational and the media. An approximation to the functionalist theory is carried out theoretically through the study of several authors, and in a practical way through the hybridization of interviews with heads of political communication and surveys to teachers and young people.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Plan de estudios: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Documento: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Materia: Política ; Mitjans de comunicació de massa ; Sistema educatiu Catalunya ; Joves85 p, 1.6 MB

220 p, 7.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2019-10-09, última modificación el 2020-08-02   Favorit i Compartir