Bibliografía clásica de subericultura
Allué i Blanch, Vicenç
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Classic bibliography on cork oaks and cork
Títol variant: Bibliografia clàssica de Subericultura
Data: 2019
Descripció: 8 pag.
Resum: El corcho, como destacada materia prima, ha sido un producto forestal de gran relevancia económica desde mediados del siglo XVIII hasta el siglo XXI, aunque a partir de la segunda mitad del siglo XX, los derivados del petróleo le han planteado una fuerte competencia en su utilización. La producción de corcho y sus aplicaciones generó una importante literatura científica y de divulgación, también en esas décadas pasadas. Se presenta una bibliografía clásica sobre Subericultura (1600-2017), de Vicenç Allué Blanch y Xavier Fàbregas i Comadran.
Resum: El suro, com a destacada matèria primera, ha estat un producte forestal de gran rellevància econòmica des de finals del segle XVIII fins al segle XXI, encara que a partir de la segona meitat del segle XX, els derivats del petroli li han fet una forta competència en la seva utilització. La producció de suro i les seves aplicacions generà una important literatura científica i de divulgació. Es presenta una bibliografia clàssica sobre Subericultura (1600-2017), de Vicenç Allué Blanch i Xavier Fàbregas i Comadran.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Memoria forestal digital
Document: report
Matèria: Bibliografía clásica ; Subericultura ; Corcho ; Alcornoque ; Classic bibliography ; Subericulture ; Cork oak ; Bibliografia clàssica ; Suro



8 p, 484.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Forestal Digital (MFD)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2019-11-20, darrera modificació el 2021-06-06



   Favorit i Compartir