Efectos de las células somáticas sobre la composición de la leche de oveja y las características del producto elaborado - Pirisi, Antonio (Istituto Zootecnico e Caseario per la Sardegna) ; Piredda, Giovanni (Istituto Zootecnico e Caseario per la Sardegna) ; Corona, M. (Istituto Zootecnico e Caseario per la Sardegna) ; Pes, M. (Istituto Zootecnico e Caseario per la Sardegna) ; Pintus, S. (Istituto Zootecnico e Caseario per la Sardegna) ; Ledda, A. (Istituto Zootecnico e Caseario per la Sardegna)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>