Projecte Revir, o l'èxit de treballar reptes científics amb alumnat de Secundària i Batxillerat des de la universitat
Navarro Palà, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica)

Título variante: Proyecto Revir, o el éxito de trabajar retos científicos con alumnado de Secundaria y Bachillerato desde la universidad
Fecha: 2020
Resumen: Revir és un projecte del Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM) de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, que treballa de manera pràctica l'ensenyament i aprenentatge de les ciències amb alumnat de Secundària i Batxillerat de Catalunya. Des de la seva creació hi han participat 22. 500 alumnes i s'han publicat 25 articles de recerca en els àmbits de l'educació i la didàctica de les ciències experimentals. Es tracta, doncs, d'una iniciativa de transferència exemplar i enriquidora, que connecta el que passa a les aules amb la recerca universitària.
Resumen: Revir es un proyecto del Centro de Investigación para la Educación Científica y Matemática (CRECIM) de la Facultad de Ciencias de la Educación de la UAB, que trabaja de manera práctica la enseñanza y aprendizaje de las ciencias con alumnado de Secundaria y Bachillerato de Cataluña. Desde su creación han participado en el proyecto 22. 500 alumnos y se han publicado 25 artículos de investigación en los ámbitos de la educación y la didáctica de las ciencias experimentales. Se trata, pues, de una iniciativa de transferencia ejemplar y enriquecedora, que conecta lo que pasa en las aulas con la investigación universitaria.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Gener 2020, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 590.9 KB

Español
3 p, 327.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Centro de Investigación para la Educación Científica y Matemática (CRECIM)
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2020-02-07, última modificación el 2024-06-01



   Favorit i Compartir