Calidad y características de la carne de lidia : significación sanitaria de las lesiones más frecuentes en el desolladero - Pizarro Díaz, Manuel (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria) ; Castaño, M. (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria) ; Rodríguez Bertos, A. (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria) ; Cepedano Beteta, M. (Comunidad de Madrid. Dirección General de Salud Pública) ; Mazzucchelli, Francisco (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>