Civilització Grega [104212]
Pàmias Massana, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Greek Civilisation
Additional title: Civilización Griega
Date: 2020-21
Abstract: L'assignatura proposa un apropament a l'estudi de les principals fites culturals i històriques de la civilització grega a través dels textos. S'incidirà sobretot en l'anàlisi de les innovacions intel·lectuals i ideològiques del món clàssic, així com la seva relació amb les cultures veïnes. L'estudiant haurà de ser capaç de reconèixer la rellevància de les aportacions de Grècia al pensament occidental, sobretot pel que fa a història, filosofia, idees polítiques, jurisprudència, mitologia i religió.
Abstract: La asignatura propone un acercamiento al estudio de los principales hitos culturales e históricos de la civilización griega a través de sus textos. Se incidirá de manera especial en el análisis de las innovaciones intelectuales e ideológicas del mundo clásico, así como su relación con las culturas vecinas. El estudiante deberá ser capaz de reconocerla relevancia de las aportaciones de Grecia al pensamiento occidental, en especial en lo que se refiere a la historia, la filosofía, las ideas políticas, jurisprudencia, mitología y religión.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciències de l'Antiguitat [2503702]
Study plan: Grau en Ciències de l'Antiguitat [1389]Català
5 p, 106.3 KB

Anglès
4 p, 101.9 KB

Castellà
4 p, 102.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-03, last modified 2020-09-05   Favorit i Compartir