Resveratrol supplementation during in vitro maturation improves embryo development of prepubertal goat oocytes selected by brilliant cresyl blue staining - Piras, Anna-Rita (Università degli Studi di Sassari. Dipartimento di Medicina Veterinaria) ; Menéndez Blanco, Irene (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Soto Heras, Sandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Català, Maria-Gracia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Izquierdo Tugas, Ma. Dolors. (Maria Dolors) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Bogliolo, Luisa (Università degli Studi di Sassari. Dipartimento di Medicina Veterinaria) ; Paramio, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>