Gestió integrada de la xarxa de camins forestals de Sant Andreu de la Barca des d'una perspectiva geogràfica
Vandellos Hita, Adrián
Coll Pujol, Francesc, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Gestión integrada de la red de caminos de Sant Andreu de la Barca desde una perspectiva geográfica
Título variante: Integrated management of the Sant Andreu de la Barca path network from a geographical perspective
Publicación: Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2020
Descripción: 45 pàgines
Resumen: Aquest treball mostra un projecte de senyalització i gestió dels camins i els espais forestals d'una població de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Sant Andreu de la Barca. S'apliquen diversos coneixements en Geografia i les eines SIG per dur a terme una gestió integrada d'aquests espais, tenint en compte el medi natural, la societat i la morfologia urbana per elaborar una proposta referent a la mobilitat activa per camins no pavimentats. En aquest mateix treball s'analitza l'evolució històrica d'aquests espais, el paper de la societat en les àrees boscoses locals actualment i es generen una sèrie de propostes per millorar les condicions de gestió dels recursos i del patrimoni dels espais forestals.
Resumen: Este trabajo muestra un proyecto de señalización i gestión de los caminos y los espacios forestales de una población del Área Metropolitana de Barcelona, Sant Andreu de la Barca. Se aplican diferentes conocimientos en Geografía y las herramientas SIG para llevar a cabo la gestión integrada de estos espacios, teniendo en cuenta el medio natural, la sociedad y la morfología urbana para elaborar una propuesta referente a la movilidad activa por caminos no pavimentados. En este trabajo se analiza la evolución histórica de estos espacios, el papel de la sociedad en las áreas boscosas locales en la actualidad y se generan una serie de propuestas para mejorar las condiciones de gestión de los recursos y del patrimonio de los espacios forestales.
Resumen: This work shows a project for signposting and managing the paths and forest areas of a town in the Barcelona Metropolitan Area, Sant Andreu de la Barca. Different knowledge in Geography and GIS tools are applied to carry out the integrated management of these spaces, considering the natural environment, society and urban morphology to develop a proposal regarding active mobility on unpaved roads. This work analyses the historical evolution of these areas, the role of society in local forested areas today and generates a series of proposals to improve the management conditions of the resources and heritage of forest areas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Geografia i Ordenació del Territori [824]
Plan de estudios: Geografia i Ordenació del Territori [824]
Documento: bachelorThesis ; Text
Materia: Camins ; Gestió forestal ; Mobilitat sostenible ; Senyalització ; Gestió integrada ; Caminos ; Gestión forestal ; Movilidad sostenible ; Señalización ; Gestión integrada ; Paths ; Forest management ; Sustainable mobility ; Signposting ; Integrated management45 p, 5.7 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Filosofía y Letras. TFG

 Registro creado el 2020-07-06, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir