Paso a paso : la estrategia para que las empresas de restauración healthy en Barcelona logren visibilizarse y adquieran engagement de los consumidores
Niño González, Laura Carolina
Muñoz Villalon, Maria Victoria
Pellicer Cardona, Isabel, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Pas a pas : l'estratègia perquè les empreses de restauració healthy a Barcelona aconsegueixin visibilitzar i adquireixin engagement dels consumidors
Título variante: Step by step : the strategy for healthy restaurants in Barcelona to make them visible and acquire engagement of consumers
Fecha: 2020
Resumen: En aquest treball de fi de màster s'exposa una estratègia de màrqueting per obtenir una major visualització i adquirir engagement dels consumidors en el variat mercat de la restauració saludable a Barcelona. Aquest estudi sorgeix de la investigació per mitjà d'un primer anàlisi realitzat sobre les motivacions, les preferències i el comportament dels habitants de la ciutat que s'identifiquen amb una alimentació saludable. En segona instància, aquest estudi busca i) entendre com es troba la situació actual de la restauració healthy a Barcelona, ii) identificar quines són les seves estratègies de màrqueting per donar-se a conèixer, i iii) establir si el sector està dins de les preferències del consumidor barceloní. Amb els resultats obtinguts en la present investigació, es va elaborar una estratègia de màrqueting o "Pas a Pas", amb recomanacions pràctiques que aquests establiments poden implementar fàcilment, per tal d'augmentar clients i fidelitzar-sense necessitar d'una gran inversió.
Resumen: En este trabajo de fin de máster se expone una estrategia de marketing para obtener una mayor visualización y adquirir engagement de los consumidores en el variado mercado de la restauración saludable en Barcelona. Este estudio surge de la investigación por medio de un primer análisis sobre las motivaciones, las preferencias y el comportamiento de los habitantes de la ciudad que se identifican con una alimentación saludable. En segunda instancia, este estudio busca i) entender cómo se encuentra la situación actual de la restauración healthy en Barcelona, ii) identificar cuáles son sus estrategias de marketing para darse a conocer, y iii) establecer si dicho sector está dentro de las preferencias del consumidor barcelonés. Con los resultados obtenidos en la presente investigación, se elaboró una estrategia de marketing o "Paso a Paso", con recomendaciones prácticas que dichos establecimientos pueden implementar fácilmente, con el fin de aumentar clientes y fidelizarlos sin necesitar de una gran inversión.
Resumen: In this master's thesis, a marketing strategy to obtain a greater visualization and engagement from the consumers in the varied market of healthy restaurants in Barcelona, is presented. This study arises, in the first place, from research about the motivations, preferences and behavior of city residents who's identify with healthy eating. And, in the second place, this study aims at i) understanding how the current situation of healthy restaurants in Barcelona is, ii) identifying what their marketing strategies are to make themselves known, and iii) establishing whether this sector is within the preferences of the barcelonian consumer. With the results obtained in this research, a marketing strategy or "Step by Step" with practical recommendations that these businesses can implement, was prepared, allowing restaurants to increase customers and generate engagement with them without requiring a large investment.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Màrqueting [4313148]
Plan de estudios: Màster Universitari en Màrqueting [1093]
Documento: Treball de fi de postgrau ; Text
Materia: Healthy ; Xarxes socials ; Engagement ; Màrqueting digital ; Restauració saludable ; Barcelona ; ​​Millennials ; Redes sociales ; Marketing digital ; Restauración saludable ; Millennials ; Social Media ; Digital Marketing ; Healthy Eating



114 p, 3.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2020-07-06, última modificación el 2023-07-17



   Favorit i Compartir