Anàlisi i Disseny de Reactors Químics i Biològics [43326]
Guisasola Canudas, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Analysis and Design of Chemical and Biological Reactors
Additional title: Análisis y Diseño de Reactores Químicos y Biológicos
Date: 2020-21
Abstract: L'objectiu principal del mòdul és aprofundir en la anàlisi i disseny de diferents tipus de reactors. Es pretén aplicar els conceptes fonamentals d'Enginyeria Química a les diferents formes de disseny i operació de reactors i a amb especial èmfasi en reactors amb catalitzadors biològics immobilitzats. El mòdul proposa integrar els coneixements cinètics, termodinàmics, de fenòmens de transport i de mètodes numèrics per a p Així mateix, es pretén utilitzar la simulació per a realitzar estudis de sensibilitat i determinar els resultats operacionals de react 1.
Abstract: El objetivo principal del módulo es profundizar en el análisis y diseño de diferentes tipos de reactores. Se pretende aplicar los conceptos fundamentales de Ingeniería Química a las diferentes formas de diseño y operación de rea con especial énfasis en reactores con catalizadores biológicos inmovilizados. El módulo propone integrar los conocimientos cinéticos, termodinámicos, de fenómenos de transporte y de métodos numérico 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Enginyeria Biològica i Ambiental [4314579]
Study plan: Màster Universitari en Enginyeria Biològica i Ambiental [1268]Català
4 p, 101.1 KB

Anglès
3 p, 98.5 KB

Castellà
4 p, 100.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-10, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir