visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Del camp a la taula : |
Títol variant: | Del campo a la mesa : la paradoja del antropoceno. Un análisis teórico de la cadena agroalimentaria global |
Títol variant: | From field to table : the anthropocene paradox. A theoretical analysis of de global agri-food chain |
Data: | 2020 |
Resum: | El treball consisteix a aplicar una perspectiva sociològica a la cadena agroalimentària global. L'estudi parteix d'analitzar la paradoxa de l'antropocè. Aquesta consisteix en com l'activitat humana té un impacte en l'ecosistema planetari, i alhora aquests impactes tenen repercussions a l'espècie humana en tant depèn de l'ecosistema. En aquest cas particular, la cadena agroalimentària global alimenta part de la població mundial, però aquesta té un cost social, ecològic i de salut pública. S'usen les aportacions teòriques d'autors clàssics com són Durkheim, Weber i Marx per a la conceptualització del fenomen. |
Resum: | El trabajo consiste a aplicar una perspectiva sociológica a la cadena agroalimentaria global. El estudio parte de analizar la paradoja de la antropoceno. Esta consiste en como la actividad humana tiene un impacto en el ecosistema planetario, y a la vez estos impactos tienen repercusiones a la especie humana en tanto depende del ecosistema. En este caso particular, la cadena agroalimentaria global alimenta parte de la población mundial, pero esta tiene un coste social, ecológico y de salud pública. Se usan las aportaciones teóricas de autores clásicos como son Durkheim, Weber y Marx para la conceptualización del fenómeno. |
Resum: | The work consists on applying a sociological perspective to the global agri-food chain. The study starts from analyzing the anthropocene paradox. This consists of how human activity has an impact on the planetary ecosystem, and often these impacts have repercussions on the human species as it is depending on the ecosystem. In this case, the global agri-food chain feeds a part of the world population, but this has a social, ecological and public health cost. The theoretical contributions of classical authors such as Durkheim, Weber and Marx are used for the conceptualization of the phenomenon. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Català |
Titulació: | Sociologia [2500262] |
Pla d'estudis: | Grau en Sociologia [819] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
Matèria: | Teoria ; Antropocè ; Cadena agroalimentària ; Durkheim ; Weber ; Marx ; Teoría ; Antropoceno ; Cadena agroalimentaria ; Theory ; Anthropocene ; Agri-food chain |
TFG 16 p, 241.9 KB |
Resum executiu 3 p, 129.7 KB |
Pòster 1 p, 336.9 KB |