Química de la terra [101060]
Gené Torrabadella, Jordi
Galán García, Gumer
Piniella Febrer, Juan Francisco
Sánchez Martín, Maria Jesús
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Chemistry of the Earth
Títol variant: Química de la tierra
Data: 2020-21
Resum: Química de la Terra en la titulació: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa els fonaments de la química a nivell teòric, pràctic i de laboratori. Aquesta assignatura dóna eines i coneixements que s'utilitzaran en altres assignatures del grau de Geologia. Objectius formatius: L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'alumne sigui capaç de dominar els següents temes: 1) Els àtoms, els elements, la taula periòdica. 1 2) Elements importants en Geologia i isòtops. 3) Introducció a la termodinàmica química i a la cinètica. 4) Enllaç químic i enllaç en sòlids. 5) Equilibri en solució aquosa: àcid-base, reaccions de dissolució-precipitació i equilibris d'oxidació-reducció. 6) Cinètica Química. 7) Origen geològic dels principals productes químics.
Resum: Química de la Tierra en la titulación: Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla los fundamentos de la química a nivel teórico, práctico y de laboratorio. Esta asignatura da herramientas y conocimientos que se utilizarán en otras asignaturas del grado de Geología. Objetivos formativos: El objetivo de esta asignatura es que el alumno sea capaz de dominar los siguientes temas: 1) Los átomos, los elementos, la tabla periódica. 2) Elementos importantes en Geología e isótopos. 3) Introducción a la termodinámica química y la cinética. 4) Introducción a la termodinámica química y la cinética. 5) Enlace químico y enlace en sólidos. 1 5) Enlace químico y enlace en sólidos. 6) Equilibrio en solución acuosa: ácido-base, reacciones de disolución-precipitación y equilibrios de oxidación-reducción. 7) Cinética Química. 8) Origen geológico de los principales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Geologia [2500254]
Pla d'estudis: Grau en Sociologia [817]Català
7 p, 108.8 KB

Anglès
6 p, 107.5 KB

Castellà
6 p, 107.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-17, darrera modificació el 2021-01-12   Favorit i Compartir