Anàlisi espacial i models [101623]
Vera Martin, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Spatial Analysis and Models
Additional title: Análisis espacial y modelos
Date: 2020-21
Abstract: Anàlisi Espacial i Models s'imparteix el Tercer Curs del Grau de Geografia i Ordenació del Territori. Els objectius són: Utilitzar el mètode científic en la formalització, resolució i interpretació dels Models en Geografia. Assolir els diferents nivells d'abstracció que proporcionen els models com a eina d'interpretació dels fenòmens geogràfics i socials. Plantejar i resoldre casos d'anàlisi espacial emprant els diversos tipus de models geogràfics. Ús de la informació geogràfica a diverses escales, realitzant la interpretació i discussió dels resultats. Desenvolupar les capacitats de treball autònom i de treball en equip.
Abstract: Análisis Espacial y Modelos imparte el Tercer Curso del Grado de Geografía y Ordenación del Territorio. Los objetivos son: Utilizar el método científico en la formalización, resolución e interpretación de los Modelos en Geografía. Alcanzar los diferentes niveles de abstracción que proporcionan los modelos como herramienta de interpretación de los fenómenos geográficos y sociales. Plantear y resolver casos de análisis espacial utilizando los diversos tipos de modelos y análisis estadístico. Uso de la información geográfica a diversas escalas, realizando la interpretación de los resultados. Desarrollar las capacidades de trabajo autónomo y de trabajo en equipo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Geografia i Ordenació del Territori [2501002]
Study plan: Grau en Geografia i Ordenació del Territori [824] ; Grau en Geografia i Ordenació del Territori [826]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 110.0 KB

Anglès
6 p, 109.1 KB

Castellà
6 p, 109.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2020-07-24, last modified 2023-01-27



   Favorit i Compartir