Salut Pública [101809]
Fernández Cano, Maria Isabel
Gomez Garcia, Daniel
García Sierra, Rosa
Manresa Domínguez, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Public Health
Additional title: Salud pública
Date: 2020-21
Abstract: OBJECTIU GENERAL Adquirir competències per intervenir en els àmbits de la promoció, prevenció, protecció i recuperació de la salut des de la pràctica infermera. OBJECTIUS ESPECÍFICS Descriure el procés salut-malaltia. Explicar la història natural de la malaltia (període prepatogènic, patogènic i de resolució). Analitzar els determinants de la salut humana: biològics, psicològics, socials i culturals, al llarg del cicle vital. Analitzar les desigualtats en salut segons els principals eixos de desigualtat. Interpretar i utilitzar les principals mesures epidemiològiques per valorar l'estat de salut de la població o valorar l'impacte de les intervencions. Identificar els factors i les conductes de risc més rellevants que condicionen la salut de les persones. Descriure les principals mesures de protecció, prevenció i promoció de la salut. Reconèixer les característiques dels diferents sistemes sanitaris. Descriure les característiques i l'organització del Sistema Sanitari d'Espanya i Catalunya (nivells assistencials). 1.
Abstract: OBJETIVOS GENERALES Aquirir competencias para intervenir en los ámbitos de la promoción, prevención, protección y recuperación de la salud desde la práctica enfermera. OBJECTIVOS ESPECÍFICOS Describir el proceso salud-enfermedad. Explicar la historia natural de la enfermedad (periode prepatogénico, patogénico y de resolución). Analizar los determinantes de la salud humana: biológicos, psicológicos, sociales y culturales, a lo largo del ciclo vital. Analizar las desigualdades en salud según los principales ejes de desigualdad. Interpretar y utilizar las principales medidas epidemiológicas para valorar el estado de salud de la población o valorar el impacto de las intervenciones. Identificar los factores y las conductas de riesgo más relevantes que condicionan la salud de las personas. Describir las principales medidas de protección, prevención y promoción de la salud. Reconocer las características de los diferentes sistemas sanitarios. Describir las características y la organización del Sistema Sanitario de España y Cataluña (niveles 1 Describir las características y la organización del Sistema Sanitario de España y Cataluña (niveles asistenciales).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [830]Català
5 p, 111.6 KB

Anglès
5 p, 110.6 KB

Castellà
5 p, 111.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir