Dret Empresarial [102183]
Berdie Muro, Elena
Galobart Regás, Isidro
Morant Gregori, José Vicente
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Business Law
Títol variant: Derecho Empresarial
Data: 2020-21
Resum: L'assignatura de Dret està ubicada al primer semestre de primer curs, ja que degut al seu caràcter instrumental, els seus coneixements són necessaris per a una adequada comprensió d'altres assignatures de comptabilitat i d'economia. Es consideren objectius formatius el següents: Donar una visió global del Dret Mercantil, en especial d'aquelles qüestions més afins a l'àmbit empresarial i a la gestió de la informació. Comprendre el seu abast nacional, comunitari i internacional. Conèixer i aplicar els principis i normes essencials del Dret Mercantil. En tot moment es prioritzarà la capacitat de l'alumne per entendre la lògica dels raonaments jurídics, així com el desenvolupament d'un criteri suficient per saber discriminar la informació rellevant de la secundària.
Resum: La asignatura de Derecho se encuentra ubicada en el primer semestre del primer curso, ya que dado su carácter instrumental, sus conocimientos son necesarios para una adecuada comprensión de otras asignaturas de contabilidad y economía. Se consideran objetivos formativos los siguientes: Proporcionar una visión global del Derecho Mercantil, en especial de aquellas cuestiones más afines al ámbito empresarialy a la gestión de la información. Comprender su alcance nacional,comunitario e internacional. Conocer y aplicar los principios y las normas esenciales del Derecho Mercantil. En todo momento se priorizará la capacidad del alumno para entender la lógica de los razonamientos jurídicos y el desarrollo de un criterio suficiente con el objeto de saber discriminar la información relevante de la secundaria.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Grau en Empresa i Tecnologia [2501232]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis d'Empresa i Tecnologia [948]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 107.7 KB

Anglès
6 p, 107.5 KB

Castellà
6 p, 106.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2023-10-07



   Favorit i Compartir