Operacions de Separació [102403]
Guisasola, Albert
Gea Leiva, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Separation Operations
Additional title: Operaciones de Separación
Date: 2020-21
Abstract: L'objectiu bàsic de l'assignatura és que l'alumne aprengui a seleccionar, analitzar i dissenyar diferents operacions de separació controlades per la transferència de matèria i la transmissió de calor. Objectius específics de l'assignatura són els següents: • Conèixer les diferents operacions de separació, els seus modes d'operació i possibles aplicacions. • Comprendre els conceptes físics que constitueixen la base de cada operació estudiada. • Plantejar i resoldre els mètodes de càlcul habituals i més il·lustratius • Realitzar el disseny bàsic d'alguns equips de separació.
Abstract: El objetivo básico de la asignatura es que el alumno aprenda a seleccionar, analizar y diseñar diferentes operaciones de separación controladas por la transferencia de materia y la transmisión de calor. Los objetivos específicos de la asignatura son los siguientes: • Conocer las diferentes operaciones de separación, sus modos de operación y posibles aplicaciones. • Comprender los conceptos físicos que constituyen la base de cada operación estudiada. • Plantear y resolver los métodos de cálculo habituales y más ilustrativos • Realizar el diseño básico de algunos equipos de separación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Enginyeria Química [2500897]
Study plan: Grau en Enginyeria Química [951]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.6 KB

Anglès
5 p, 103.5 KB

Castellà
5 p, 104.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2020-07-24, last modified 2023-03-06



   Favorit i Compartir