Productes Alimentosos [103239]
Rodríguez Jerez, José Juan
Porta Oliva, Mireia
Ripolles Avila, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Food Products
Título variante: Productos Alimenticios
Fecha: 2020-21
Resumen: L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. Objectiu general Identificar i classificar els diferents tipus d'aliments, determinant les seves aptituds nutritives i tecnològiques en base a la seva composició i característiques. Objectius formatius: Avaluar la importància que els diferents grups d'aliments tenen per la nostra societat Classificar els aliments en els seus grups fonamentals, tant comercialment com segons la seva composició, valor nutritiu i transformació tecnològica Identificar les diferents substàncies nutritives, funcionals i anti-nutritives dels aliments. 1 Identificar les diferents substàncies nutritives, funcionals i anti-nutritives dels aliments. Determinar les seves aptituds per a la transformació tecnològica. Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats.
Resumen: La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura de formación inicial que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. objetivo general Identificar y clasificar los diferentes tipos de alimentos, determinando sus aptitudes nutritivas y tecnológicas en base a su composición y características. Objetivos formativos: Evaluar la importancia que los diferentes grupos de alimentos tienen por nuestra sociedad, Clasificar los alimentos en sus grupos fundamentales, tanto comercialmente como en su composición, valor nutritivo y transformación tecnológica, Identificar las diferentes sustancias nutritivas, funcionales y anti-nutritivas de los alimentos, 1 Identificar las diferentes sustancias nutritivas, funcionales y anti-nutritivas de los alimentos, Determinar sus aptitudes para la transformación tecnológica, Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.2 KB

Anglès
6 p, 108.4 KB

Castellà
6 p, 108.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2023-01-23



   Favorit i Compartir