Nutrició Humana [103268]
Rodríguez Jerez, José Juan
Porta Oliva, Mireia
Ripolles Avila, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Human Nutrition
Additional title: Nutrición Humana
Date: 2020-21
Abstract: 1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. 3. - Identificar els diferents sistemes d'avaluació de l'estat nutricional de la població i els factors 4. - Interpretar la composició nutricional dels aliments i el seu paper en la salut dels individus. 5. - Identificar quines son les pautes alimentàries recomanades en l'individu sa, en les diferents etapes de la vida, en les diverses situacions fisiològiques i en les patologies amb implicacions nutricionals més freqüents. 6. - Estudiar les característiques nutricionals dels productes alimentosos destinats a col·lectius específics d'individus. 7. - Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia alimentària en el valor nutricional dels aliments.
Abstract: 1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. 3. - Identificar los diferentes sistemas de evaluación del estado nutricional de la población y los factores 4. - Interpretar la composición nutricional de los alimentos y su papel en la salud de los individuos. 5. - Identificar cuáles son las pautas alimenticias recomendadas en el individuo sano, en las diferentes etapas de la vida, en las diversas situaciones fisiológicas y en las patologías con implicaciones nutricionales más frecuentes. 6. - Estudiar las características nutricionales de los productos alimenticios destinados a colectivos específicos de individuos. 7. - Analizar los efectos y la influencia de la tecnología alimentaria en el valor nutricional de los alimentos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]Català
6 p, 111.0 KB

Anglès
6 p, 109.1 KB

Castellà
6 p, 109.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir