Digitalització i Microcontroladors [104534]
Ribas Xirgo, Lluís
Casanova, Raimon
Castells Rufas, David
Montón Macián, Màrius
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Digitization and Microcontrollers
Título variante: Digitalización y Microcontroladores
Fecha: 2020-21
Resumen: Aquesta assignatura és la segona en la seqüència d'assignatures de la matèria de Sensors i Digitalització, després d'Instrumentació i sensors. En aquesta matèria es tracta l'adquisició de dades i el desenvolupament de sistemes que treballen amb aquestes dades. En aquest context, a l'assignatura de Digitalització i microcontroladors es tracta que els i les estudiants assoleixin els objectius següents: Tenir una visió global de la digitalització de dades, entenent la seva utilitat i necessitat. Conèixer els principals tipus de sensors i els senyals que proporcionen. Conèixer les arquitectures bàsiques de microcontroladors. Conèixer les alternatives tecnològiques per al prototipatge de sistemes basats en microcontroladors. Desenvolupar un sistema basat en un microcontrolador de forma bàsica. Aprendre els conceptes bàsics en el tractament del temps real i de l'ús de sistemes operatius en temps real (RTOS). Ser capaç d'avaluar les prestacions d'un sistema basat en microcontroladors.
Resumen: Esta asignatura es la segunda en la secuencia de asignaturas de la materia de Sensores y Digitalización, después de Instrumentación y sensores. En esta materia se trata la adquisición de datos y el desarrollo de sistemas que trabajan con estos datos. En este contexto, en la asignatura de Digitalización y microcontroladores se trata que los y las estudiantes logren los objetivos siguientes: Tener una visión global de la digitalización de datos, entendiendo su utilidad y necesidad. Conocer los principales tipos de sensores y las señales que proporcionan. Conocer las arquitecturas básicas de microcontroladores. Conocer las alternativas tecnológicas para el prototipado de sistemas basados en microcontroladores. Desarrollar un sistema basado en un microcontrolador de forma básica. Aprender los conceptos básicos en el tratamiento del tiempo real y del uso de sistemas operativos en tiempo real (RTOS). Ser capaz de evaluar las prestaciones de un sistema basado en microcontroladores.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [2503743]
Plan de estudios: Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]Català
6 p, 109.7 KB

Anglès
5 p, 107.4 KB

Castellà
6 p, 109.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2020-09-05   Favorit i Compartir