Legislació i Gestió de Persones al Sector Aeronàutic [42875]
Sierra Noguero, Eliseo
Pellicer Cardona, Isabel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Legisalation and Management of People in the Aeronautical Sector
Additional title: Legislación y Gestión de Personas en el Sector Aeronáutico
Date: 2020-21
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és doble. En un primer bloc temàtic l'objectiu essencial és l'aprenentatge dels aspectes fonamentals del dret aeronàutic, perquè l'alumne sigui capaç d'utilitzar la legislació, tot i que no tingui formació jurídica. L'estudiant es familiaritza amb la normativa jurídica, la jurisprudència i les tècniques d'interpretació i aplicació del dret aeronàutic. Amb el segon bloc temàtic es pretén que l'estudiant conegui els eixos del comportament de les persones en l'entorn professional i desenvolupi la capacitat per gestionar-les. Concretament, es pretén que conegui els recursos tècnics per fer possible la gestió estratègica de persones, i que desenvolupi capacitats analítiques, instrumentals i emocionals per aplicar en el seu àmbit d'actuació.
Abstract: El objetivo de este módulo es doble: En un primer bloque temático el objetivo esencial es el aprendizaje de losaspectos fundamentales del derecho aeronáutico, para que el alumno sea capaz de utilizar la legislación, auncuando no tenga formación jurídica. El estudiante se familiariza con la normativa jurídica, la jurisprudencia ylas técnicas de interpretación y aplicación del derecho aeronáutico. Con el segundo bloque temático se pretende que el estudiante conozca los ejes del comportamiento de las personas en el entorno profesional ydesarrolle la capacidad para gestionarlas. Concretamente, se pretende que conozca los recursos técnicospara hacer posible la gestión estratégica de personas, y que desarrolle capacidades analíticas, instrumentalesy emocionales para aplicar en su ámbito de actuación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Study plan: Màster en Gestió Aeronàutica [1171]Català
5 p, 105.9 KB

Anglès
5 p, 105.0 KB

Castellà
5 p, 106.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2020-12-12   Favorit i Compartir