Economia Aplicada i Quantitativa [41832]
Cabeza Gutes, Maria Teresa
Caballé Vilella, Jordi
Llull Cabrer, Joan
Piolatto, Amedeo
Santaeulalia Llopis, Raul
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Applied and Quantitative Economics
Additional title: Economía Aplicada y Cuantitativa
Date: 2020-21
Abstract: Aquest mòdul proporciona als estudiants tècniques economètriques avançades per analitzar dades micro i macro. Aquestes tècniques es poden aplicar a les àrees d'economia de la salut, economia del treball, economia pública, economia experimental, finances empíriques, comerç i economia internacional, economia del desenvolupament i economia política (i s'aprenen d'elles). Els avanços de les tècniques microeconomètriques que es veuen en aquest mòdul inclouen models per a variables discretes i truncades, models multinomials, models binaris per a dades de panells, el model Heckman, models de durada i models dinàmics discrets estructurals a la Rust, que s'apliquen àmpliament en la investigació puntera en economia.
Abstract: Este módulo proporciona a los estudiantes técnicas econométricas avanzadas para analizar datos micro y macro. Estas técnicas se pueden aplicar (y aprender de) las áreas de economía de la salud, economía del trabajo, economía pública, economía experimental, finanzas empíricas, comercio y economía internacional, economía del desarrollo y economía política. Las técnicas microeconométricas avanzadas que se ven en este módulo incluyen modelos para variables discretas y truncadas, modelos multinomiales, modelos binarios para datos de panel, el modelo de Heckman, modelos de duración y modelos dinámicos discretos estructurales a la Rust, que son ampliamente aplicados en investigación de frontera en ciencias económicas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Anàlisi Econòmica / Economic Analysis [4313805]
Study plan: Màster Universitari en Anàlisi Econòmica / Economic Analysis [1165]Català
5 p, 108.5 KB

Anglès
5 p, 108.1 KB

Castellà
5 p, 107.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-09-04, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir