EGRETA : entorn per a la gestió de la recerca i la transferència
Universitat Autònoma de Barcelona

Títol variant: EGRETA : entorno para la gestión de la investigación y la transferencia
Títol variant: EGRETA : environment of research and transfer management
Data: Bellaterra, 2021
Resum: EGRETA (Entorn per a la Gestió de la Recerca i la Transferència) és el sistema de gestió de la informació de recerca per la Universitat Autònoma de Barcelona. És un software versàtil, interoperable i configurable que permet gestionar la recerca des de l'inici fins al final del seu cicle de vida, mantenint actualitzades les dades de publicacions i altres activitats de recerca realitzades pel personal investigador. Facilita la connexió entre activitats de recerca, potencia la visibilitat de la comunitat investigadora i propicia la transparència de les dades. Està sincronitzat amb altres bases de dades de la UAB, com ara DDD, SUMMA o amb l'RR. HH. , de manera que es manté actualitzada i pot recollir informació sobre publicacions des de fonts externes.
Resum: EGRETA (Entorno para la Gestión de la Investigación y la Transferencia) es el nuevo sistema de gestión de información de la investigación de la Universidad Autònoma de Barcelona. Es un software versátil, interoperable y configurable que permite gestionar la investigación desde el inicio hasta el final de su ciclo de vida, manteniendo actualizados los datos de publicaciones y otras actividades de investigación realizadas por el personal investigador. Facilita la conexión entre actividades de investigación, potencia la visibilidad de la comunidad investigadora y propicia la transparencia de los datos. Está sincronizada con otras bases de datos de la UAB, como el DDD, SUMMA o con RRHH, de manera que se mantiene actualizada y puede recoger información sobre publicaciones desde fuentes externas.
Resum: EGRETA (Environment of Research and Transfer Management) is the new research information management system of the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). It is a versatile, interoperable and configurable software that allows managing research from the beginning to the end of its life cycle, keeping updated the data of publications and other research activities carried out by research staff. It facilitates the connection between research activities, enhances the visibility of the research community and promotes data transparency. It is synchronised with other data bases of the university, such as UAB Digital Repository of Documents (DDD), the Financial System (SUMMA) and the Human Resources System (HR) so that it is kept up-to-date and can collect information on publications from external sources.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Documents institucionals ; Infografia ; Image
Matèria: CRIS ; Gestor de la recerca ; Producció científica



General
Català
1 p, 467.7 KB

General
Español
1 p, 465.1 KB

General
English
1 p, 464.4 KB

PDI
Català
1 p, 343.0 KB

PDI
Español
1 p, 274.0 KB

PDI
English
1 p, 270.4 KB

PAS
Català
1 p, 271.3 KB

PAS
Español
1 p, 340.9 KB

PAS
English
1 p, 270.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Documents institucionals
Documents gràfics i multimèdia > Cartells

 Registre creat el 2020-10-16, darrera modificació el 2022-04-03



   Favorit i Compartir