visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre cocina francesa |
Títol variant: | Bibliography on French cooking |
Títol variant: | Bibliografia sobre cuina francesa |
Data: | 2020 |
Resum: | Se presenta en formato fotografía, una bibliografía en francés y en castellano, que trata sobre cocina francesa. |
Resum: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia en francès i en castellà, que tracta sobre cuina francesa. |
Nota: | 25 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Matèria: | Bibliografía ; Cocina francesa ; Bibliography ; French cooking ; Cuina francesa ; Bolets |
BERTHOLLE L. 1978. Las recetas secretas de los mejores restaurantes de Francia. 3 volúmenes. Biblioteca Práctica. Caralt. Barcelona. 1024x768, 412.1 KB |
BONNAURE A., VINAY J. P. Le grand canard. Pequeño recetario de cocina para uso de profesionales. Mas Parés. Sant Martí Sapresa. 768x1024, 264.9 KB |
BONNAURE A. 2006. Foie gras. Montagud. Barcelona. 683x1024, 459.5 KB |
LE CORDON BLEU. 1999. La cocina francesa clásica. Primera Plana. Barcelona. 768x1024, 417.3 KB |
DUCASSE A. 2000. Encuentros con sabor. Pequeño tratado sobre la excelencia francesa. Los 5 sentidos. Tusquets Editores. Barcelona. 768x1024, 419.0 KB |
DUCASSE A. 2004. Diccionario del amante de la cocina. Paidós. Barcelona. 768x1024, 292.6 KB |
DUMAY R. 2009. De la gastronomie française. Éditions de La Table Ronde. Paris. 768x1024, 302.6 KB |
HOTEL CAMPANILE. 100 recettes familiales d'automne. 768x1024, 328.4 KB |
MODES ET TRAVAUX. 1984. Guide de la Gastronomie quotidienne. Boucherit. Paris. 1024x768, 330.3 KB |
NÈGRE M. H. 1999. Recettes de Chez nous. La cuisine traditionnelle du Sud-Ouest. As de Coeur. Apa-Poux. Albi. 768x1024, 384.0 KB |
NOEL N. 2000. La cuisine du bon gras. Lacour Éditeur. Nîmes. 768x1024, 388.0 KB |
SOCIÉTÉ. Roquefort. 15 recipes. 768x1024, 339.9 KB |
WRIGHT J., TREUILLÉ E. 2000. Pescados y mariscos. Guía práctica le Cordon Bleu. Caprabo. Blume. Barcelona. 683x1024, 502.3 KB |
Paté de sanglier (de jabalí) 1024x768, 691.2 KB |
Textura del corte del paté de sanglier 1024x768, 536.9 KB |
Paté de chevreuil (de corzo) -con verduras- 1024x768, 718.6 KB |
Filete de ternera sobre una tosta de pan frito, con salsa de champiñones, de Núria Comadran Monsó 1024x768, 835.7 KB |
Chuletas de cerdo gratinadas con queso 1024x768, 860.8 KB |
Receta del libro de NOEL (2000): Hure de cochon, en el molde 1024x768, 335.7 KB |
Hure de cochon emplatada 1024x768, 776.5 KB |
Final de culata, de Núria Comadran Monsó 1024x768, 829.0 KB |
Punto de cocción del gigot de cordero (este, incluso excesivo) 1024x768, 300.9 KB |
Canard à l'orange 1024x768, 845.5 KB |
Estofado de ternera con champiñones 1024x768, 322.7 KB |
Ragout de cordero (falda) 1024x768, 341.7 KB |
Tarta tatin 1024x768, 726.9 KB |
Lapin (conejo) à la moutarde 0 p, 8.7 MB |
Conejo a la mostaza a la antigua MAILLE 0 p, 8.7 MB |