Bibliografía sobre cocina francesa
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Bibliography on French cooking
Títol variant: Bibliografia sobre cuina francesa
Data: 2020
Resum: Se presenta en formato fotografía, una bibliografía en francés y en castellano, que trata sobre cocina francesa.
Resum: Es presenta en format fotografia, una bibliografia en francès i en castellà, que tracta sobre cuina francesa.
Nota: 25 fotografías
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Col·lecció: Memòria gastronòmica digital
Document: Image
Matèria: Bibliografía ; Cocina francesa ; Bibliography ; French cooking ; Cuina francesa ; Bolets

https://ddd.uab.cat/record/89581
https://ddd.uab.cat/record/166610


BERTHOLLE L. 1978. Las recetas secretas de los mejores restaurantes de Francia. 3 volúmenes. Biblioteca Práctica. Caralt. Barcelona.
1024x768, 412.1 KB

BONNAURE A., VINAY J. P. Le grand canard. Pequeño recetario de cocina para uso de profesionales. Mas Parés. Sant Martí Sapresa.
768x1024, 264.9 KB

BONNAURE A. 2006. Foie gras. Montagud. Barcelona.
683x1024, 459.5 KB

LE CORDON BLEU. 1999. La cocina francesa clásica. Primera Plana. Barcelona.
768x1024, 417.3 KB

DUCASSE A. 2000. Encuentros con sabor. Pequeño tratado sobre la excelencia francesa. Los 5 sentidos. Tusquets Editores. Barcelona.
768x1024, 419.0 KB

DUCASSE A. 2004. Diccionario del amante de la cocina. Paidós. Barcelona.
768x1024, 292.6 KB

DUMAY R. 2009. De la gastronomie française. Éditions de La Table Ronde. Paris.
768x1024, 302.6 KB

HOTEL CAMPANILE. 100 recettes familiales d'automne.
768x1024, 328.4 KB

MODES ET TRAVAUX. 1984. Guide de la Gastronomie quotidienne. Boucherit. Paris.
1024x768, 330.3 KB

NÈGRE M. H. 1999. Recettes de Chez nous. La cuisine traditionnelle du Sud-Ouest. As de Coeur. Apa-Poux. Albi.
768x1024, 384.0 KB

NOEL N. 2000. La cuisine du bon gras. Lacour Éditeur. Nîmes.
768x1024, 388.0 KB

SOCIÉTÉ. Roquefort. 15 recipes.
768x1024, 339.9 KB

WRIGHT J., TREUILLÉ E. 2000. Pescados y mariscos. Guía práctica le Cordon Bleu. Caprabo. Blume. Barcelona.
683x1024, 502.3 KB

Paté de sanglier
(de jabalí)

1024x768, 691.2 KB

Textura del corte del paté de sanglier
1024x768, 536.9 KB

Paté de chevreuil
(de corzo) -con verduras-

1024x768, 718.6 KB

Filete de ternera sobre una tosta de pan frito, con salsa de champiñones, de Núria Comadran Monsó
1024x768, 835.7 KB

Chuletas de cerdo gratinadas con queso
1024x768, 860.8 KB

Receta del libro de NOEL
(2000): Hure de cochon, en el molde

1024x768, 335.7 KB

Hure de cochon emplatada
1024x768, 776.5 KB

Final de culata, de Núria Comadran Monsó
1024x768, 829.0 KB

Punto de cocción del gigot de cordero
(este, incluso excesivo)

1024x768, 300.9 KB

Canard à l'orange
1024x768, 845.5 KB

Estofado de ternera con champiñones
1024x768, 322.7 KB

Ragout de cordero
(falda)

1024x768, 341.7 KB

Tarta tatin
1024x768, 726.9 KB

Lapin
(conejo) à la moutarde

0 p, 8.7 MB

Conejo a la mostaza a la antigua MAILLE
0 p, 8.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Gastronòmica Digital (MGD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2021-05-31, darrera modificació el 2024-02-23



   Favorit i Compartir