visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre cocinas contemporáneas |
Títol variant: | Bibliography on contemporaries cuisines |
Títol variant: | Bibliografia sobre cuines contemporànies |
Data: | 2020 |
Resum: | Este registro es un mixing ya que agrupa tanto atlas, libros de platos y recetas famosas, así como uno sobre la etiqueta. Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre cocinas contemporáneas. |
Resum: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre cuines contemporànies. |
Nota: | 7 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Matèria: | Bibliografía ; Bibliography ; Contemporaries cuisines ; Cuines contemporànies |
BORN W. 1972. Famosos platos del mundo. Colección Naturaleza y Ciencia. Aymá. Barcelona 683x1024, 524.3 KB |
EICHLER L. 1952. Nuevo Libro de Etiqueta. Ediciones el Hogar y la Moda. HYMSA. Barcelona 683x1024, 504.8 KB |
Foodic. Culture Barcelona. Núm. 9 683x1024, 564.9 KB |
FUMEY G., ETCHEVERRIA O. 2008. Atlas mundial de cocina y gastronomía. Una geografía gastronómica. Akal. Madrid 768x1024, 314.0 KB |
GÖÖCK R. 1990. Las 100 recetas de cocina más famosas del mundo. Everest. León 768x1024, 355.8 KB |
GUTIÉRREZ J. Diccionari visual dels aliments. Receptes del Món. Guías y agendas Publisector. Alella 768x1024, 297.3 KB |
JOHNSON H. Vino. 1977. Atlas Mundial de vinos y aguardientes. Blume. Barcelona 683x1024, 536.3 KB |
MONTAGUD. 2005. La Librería Gastronómica. Selección profesional. Montagud. Barcelona 768x1024, 309.4 KB |
SUCARRATS J. 2016. Revista Cuina. Núm. 193. Som Sàpiens Publicacions. Barcelona 1024x683, 521.5 KB |
Butifarra esparracada (abierta) con salsa chutney 1024x768, 852.1 KB |
Revista Cuina. Menjar, beure, viure. 2023. Núm. 268. Abril. Totcuina. Abacus. Barcelona. 853x1280, 1.5 MB |
Revista Totgastro. La guia gastronòmica del Vallès. 2023. Març. Tizonsantcugat. Totmedia Comunicació, SL. Sant Cugat del Vallès. 853x1280, 1.4 MB |