Home > Course materials > Course guides > Fonaments de Projectes |
Additional title: | Project Fundamentals |
Additional title: | Fundamentos de Proyectos |
Date: | 2021-22 |
Abstract: | Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte. |
Abstract: | This is a compulsory third-year subject that introduces students to the basic fundamentals that characterize the realization of a. |
Abstract: | Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes a los fundamentos básicos. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català, anglès, castellà |
Studies: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Study plan: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 3 p, 98.2 KB |
Anglès 3 p, 97.5 KB |
Castellà 3 p, 97.6 KB |