Fonaments de l'Animació [104743]
Cubero Pascual, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: Basic Animation
Título variante: Fundamentos de la Animación
Fecha: 2021-22
Resumen: Conèixer: L'evolució tecnològica de les tècniques de creació d'animació. Els principis teòrics de l'animació audiovisual. La complexitat del procés de producció d'una peça d'animació. La importància de les diferents fases prèvies que intervenen abans de començar a animar. Les aplicacions pràctiques i les possibilitats expressives de l'animació. Concebre i produir una peça audiovisual emprant alguna de les tècniques d'animació.
Resumen: To know: L'evolució tecnològica de les tècniques de creació d'animació. The theoretical principles of audiovisual animation. The complexity of the production process of a piece of animation. The importance of the different phases that intervene before starting to animate. The practical applications and expressive possibilities of animation. To conceive and produce an audiovisual piece using some of the animation techniques.
Resumen: Conocer: La evolución tecnológica de las técnicas de creación de animación. Las principales teorías de la animación audiovisual. La complejidad del proceso de producción de una obra de animación. La importancia de las diferentes fases previas que intervienen antes de empezar a animar. Las aplicaciones prácticas y las posibilidades expresivas de la animación. Concebir y producir una obra audiovisual empleando alguna de las técnicas de animación.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Comunicació Interactiva [2503873]
Plan de estudios: Grau en Comunicació Interactiva [1423]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.4 KB

Anglès
5 p, 104.4 KB

Castellà
5 p, 104.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-16, última modificación el 2023-01-21



   Favorit i Compartir