El marketing sensorial como estrategia de compra en el sector del café
Jordán Baena, Paula
Lopes da Silva, Elaine Aparecida, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: El màrqueting sensorial coma estratègia de compra al sector del cafè
Título variante: Sensory marketing as a purchasing strategy in the coffee sector
Fecha: 2021
Descripción: 128 pag.
Resumen: La investigació estudia el màrqueting sensorial en els punts de venda físics del sector del cafè com a estratègia per a què els consumidors comprin els productes.
Resumen: La investigación estudia el marketing sensorial en los puntos de venta físicos del sector del café como estrategia para que los consumidores compren los productos.
Resumen: The research studies sensory marketing at physical points of sale in the coffee sector as a strategy or consumers to buy the products.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Plan de estudios: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Documento: Treball de recerca
Materia: Màrqueting sensorial ; Neuromàrqueting ; Botigues ; Cafè ; Punts de venda



128 p, 2.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2021-07-27, última modificación el 2022-10-22



   Favorit i Compartir