Neurobiologia Molecular i Fisiològica [42890]
Miñano Molina, Alfredo Jesús
Armario García, Antonio
Clos Guillén, Victoria
Jiménez Farrerons, Marcel
Navarro Acebes, Xavier
Rodríguez Álvarez, José
Ortiz de Pablo, Jordi
Claro Izaguirre, Enrique
Saura Antolin, Carlos Alberto
García Alias, Guillermo
Masgrau Juanola, Roser
Jiménez Altayo, Francesc
Lopez Vales, Ruben
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Molecular Neurobiology and Physiology
Additional title: Neurobiología Molecular y Fisiológica
Date: 2021-22
Abstract: 1 El principal objectiu del mòdul és aprendre les caracteristiques químiques, cel·lulars i funcionals del sistema nerviós central i perifèric per aconseguir un coneixement bàsic de neurociències, per tal de poder entendre qualsevol camp en neurociències i les bases de les patologies del sistema nerviós.
Abstract: 1 The main goal of the module is to learn the chemical, cellular and functional characteristics of the central and peripheral nervous system in order to reach a basic knowledge of Neurosciences, to be able to understand any field in neurosciences and the bases of the pathologies of the nervous system.
Abstract: 1 El principal objetivo del módulo es aprender las características químicas, celulares y funcionales del sistema nervioso central y periférico para conseguir un conocimiento básico de neurociencias, con tal de poder entender cualquier campo en neurociencias y las bases de las patologías del sistema nervioso.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Neurociències [4313792] ; Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [4313794]
Study plan: Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153] ; Màster Universitari en Neurociències [1158]Català
7 p, 108.9 KB

Anglès
7 p, 108.5 KB

Castellà
7 p, 109.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2021-09-04, last modified 2022-03-24   Favorit i Compartir