Calidad higiénico-sanitaria de los alimentos servidos en comedores universitarios
Riba Sicart, Montserrat
Hernández Herrero, María Manuela 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA))
Rodríguez-Jerez, José Juan 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
Mora Ventura, Maria Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
| Date: |
1997 |
| Abstract: |
En la Universitat Autònoma de Barcelona se sirven unos 4500 menús diarios en los ocho comedores de los que dispone. Se han analizado 962 muestras, durante el período 1990-1995, con el fin de conocer la evolución de la calidad higiénico-sanitaria de las comidas servidas en los comedores universitarios en estos años. |
| Rights: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Language: |
Castellà |
| Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
| Subject: |
Restaurants ;
Microbiological quality ;
Ready-to-eat-food |
| Published in: |
Alimentaria, Vol. 284 (1997) , p. 39-43, ISSN 0300-5755 |
The record appears in these collections:
Articles >
Research articlesArticles >
Published articles
Record created 2022-02-03, last modified 2024-11-17