Production of Biologically Active Cecropin A Peptide in Rice Seed Oil Bodies - Montesinos Barreda, Laura (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Bundó Barberà, Mireia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Izquierdo, Esther (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Campo, Sonia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Rossignol, Michel (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Montesinos Seguí, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; San Segundo, Blanca (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Coca López, María (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Start a discussion about any aspect of this document.

 Subscribe to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Add comment


Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>