Production of Biologically Active Cecropin A Peptide in Rice Seed Oil Bodies - Montesinos Barreda, Laura (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Bundó Barberà, Mireia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Izquierdo, Esther (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Campo, Sonia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Rossignol, Michel (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Montesinos Seguí, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; San Segundo, Blanca (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Coca López, María (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.