Production of Biologically Active Cecropin A Peptide in Rice Seed Oil Bodies - Montesinos Barreda, Laura (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Bundó Barberà, Mireia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Izquierdo, Esther (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Campo, Sonia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Rossignol, Michel (Biochimie et Physiologie Moléculaire des Plantes. Mass Spectrometry Proteomics Platform) ; Montesinos Seguí, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; San Segundo, Blanca (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Coca López, María (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>