Prevalence of Salmonella in Free-Range Pigs : Risk Factors and Intestinal Microbiota Composition - Garrido, Victoria (Instituto de Agrobiotecnología. Animal Health Group) ; Migura-Garcia, Lourdes (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Gaitán, Inés (Instituto de Agrobiotecnología. Animal Health Group) ; Arrieta-Gisasola, Ainhoa (Universidad del País Vasco. Departamentode Inmunología, Microbiología y Parasitología) ; Martínez-Ballesteros, Ilargi (Universidad del País Vasco. Departamentode Inmunología, Microbiología y Parasitología) ; Fraile, Lorenzo (Universitat de Lleida. Departament de Ciència Animal) ; Grilló, María Jesús (Instituto de Agrobiotecnología. Animal Health Group)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.