visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
>
Articles
>
Articles publicats
>
Antioxidant and Neuroprotective Properties of Non-Centrifugal Cane Sugar and Other Sugarcane Derivatives in an In Vitro Induced Parkinson's Model
>
Ressenyes
Informació:
Discussió (0)
Estadístiques d'ús
Antioxidant and Neuroprotective Properties of Non-Centrifugal Cane Sugar and Other Sugarcane Derivatives in an In Vitro Induced Parkinson's Model
-
Cifuentes, Javier
(Universidad de Los Andes. Department of Biomedical Engineering)
;
Salazar, V. A
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ;
Cuellar, Mónica
(Universidad de Los Andes. Department of Biomedical Engineering) ;
Castellanos, María Claudia
(Universidad de Los Andes. Department of Biomedical Engineering) ;
Rodríguez, Jader
(Centro de Investigación Tibaitatá) ;
Cruz, Juan C.
(Universidad de Los Andes. Department of Biomedical Engineering) ;
Muñoz-Camargo, Carolina
(Universidad de Los Andes. Department of Biomedical Engineering)
Comentaris
(0) |
Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.
Afegiu la vostra ressenya
Valoreu aquest article:
-Seleccioneu una puntuació-
***** (best)
****
***
**
* (worst)
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu
definit el vostre àlies
.
N/D
s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
Registres semblants